Kommunikationer

Myrstuguberget ligger perfekt med närhet både till tunnelbana, bussar och E4:n. Härifrån är det alltid lätt att ta sig till shopping och aktiviteter oavsett om man reser med bil eller kollektivt.

 

Kollektivtrafik

Bara några minuters promenad från Myrstuguberget ligger Masmo tunnelbanestation varifrån man smidigt tar sig in mot stan. Berget har också två busshållplatser med bussar mot bla Huddinge och Flemmingsberg (station för pendeltåg & fjärrtåg). Alla hållplatser ligger i zon A. För att slippa gå i trapporna upp för berget (även om det är bra motion) har alla boende tillgång till hiss upp från tunnelbanan till berget.

 

Resa med bil

Myrstuguberget ligger i nära anslutning till E4:n utan att vi störs av något trafikljud. Med bil tar man sig lätt både norr och söderut.

 

I närheten av Myrstuguberget

Kungens Kurva ligger bara 5 miunter bort med bil och är norra europas största handelsplats. Här finner ni allt man kan önska i butiksväg. Ikea, elektroni, djur-, kläd- och mataffärer, mm. Det finns också nöjen så som bowling och sveriges största biograf.

Flottsbro frilutsområde erbjuder sandstrand, stora gräsytor och promenadleder på sommaren. Vintertid förvandlas Flottsbro till Stockholms största skidanläggning.