Hyra lokaler

Föreningen har fem olika lokaler som vi boende kan hyra. Det finns festlokaler för både den större och mindre tillställningen, samt trevliga övernattningsrum för våra gäster. Bokar önskad lokal gör ni enklast direkt via webbsidan. Vid eventuella frågor kontaktar ni vår uthyrningsansvariga.

När nycklarna hämtas ut betalas en deposition på 500kr som återfås när nycklarna lämnas tillbaka och lokalen är ordentligt städad.

Hyran för våra lokaler betalas i samband med fakturorna för avgiften på er bostadsrätt. Kontant betalning är inte möjlig.

Uthyrningsansvarig

Barbro Söderholm

Telefon: +46 (0)736-19 94 22

E-mail: lokaluthyrning@brfmalarblick.se

 

Våra lokaler

Stora stenen (Fest- & Möteslokal)

Stora stenen 2 Stora stenen 1 Stora stenen kök

Stora stenen är en stor, ljus och trevlig lokal som passar perfekt till födelsedags- & studentfester eller barnkalas.

I lokalen finns ett stort rum med plats för upp till 75 sittande gäster. I köket finns fullstor kyl & frys, diskmaskin och spis samt ordentliga arbetsytor. I köket finns också porslin för ca 60 personer.

Festlokalen är försedd med ljudanläggning, cd-spelare och mikrofon. Möjlighet finns att koppla in egen smartphone med Spotify eller liknande.

Hyra: 550kr, vid hyra för barnkalas om max 4 timmar under dagtid är hyran 250kr. Påskafton, midsommarafton, julafton & nyårsafton 1000:-.

Övernattningsrum (Stora stenen)

Stora stenen övernattning 1 Stora stenen övernattning 2

Övernattningsrummet vid Stora stenen är det större av våra båda övernattningsrum. Det innehåller en dubbelsäng och det finns möjlighet att ställa upp 2 extrasängar för totalt 4 sovplatser. I anslutning till rummet finns toalett och dusch.

Hyra: 250kr per natt.

Övernattningsrum (Soluret)

I övernattningsrummet vid Soluret finns det två platser i form av en dubbelsäng. Toalett finns i anslutning till rummet.

Hyra: 250kr per natt.

 

Utsikten

Utsikten har ett oslagbart läge ute på udden. Här finns ett komplett kök och porslin för ca 30-40 personer. Utanför kan man njuta av utsikten från den stora altanen. Inomhus gör den öppna spisen mysfaktorn hög.

Hyra: 550kr, vid hyra för barnkalas om max 4 timmar under dagtid är hyran 250kr. Påskafton, midsommarafton, julafton & nyårsafton 1000:-

Träffpunkten

I träffpunkten kan man ha ca 10-15 gäster, lokalen lämpar sig väl för den lite mindre tillställningen.

Hyra: 250kr per tillfälle.

Hitta till våra lokaler

Karta lokaler

Boka lokal

För att boka en lokal måste ni vara medlemmar i Brf Mälarblick, utomstående kan ej använda våra lokaler. Det är också ett krav att den som bokar medverkar på festen eller aktiviteten som bokningen är avsedd för.

    Välj lokal:

    Från datum: till datum:

    Vad skall lokalen användas till:

    Kontaktuppgifter: