På Myrstuguberget har vi massor av olika fritidsaktiviteter som är tillgängliga för våra medlemmar. Allt från lekplatser för de allra minsta till bastu och tennisbana.

Vissa av aktiviterna behöver bokas i förväg för att få tillgång till. Andra är öppna och kan nyttjas fritt.

 

Våra aktiviteter

Herr- & dambastu

Bastu i Utsikten öppen på torsdagar för boende i Brf Mälarblick.

Utsikten ligger på udden mot Albysjön med bergets finaste vy. Sedan 1986 har huset varit öppet för bl.a. bastande. Bastuverksamheten ordnas med hjälp av engagerade bergsbor som ställer upp på sin fritid.

I huset finns en herr- och en dambastu med separata omklädningsrum. Verandan nyttjas med fördel när vädret tillåter. Under kvällen tänds allt som oftast den öppna spisen där det även går att grilla medhavd korv.

Bastun är varm varje torsdag, året om, mellan kl. 17.00-21.00. Deltagande sker under eget ansvar i samarbete med övriga. Rutiner för bastande finns på anslagstavla i huset.

Välkomna till en avkopplande stund och samvaro!

Kontaktpersoner: Bosse 070-601 36 90, Christer 070-994 79 94, Katarina 070-884 33 37, Kjelle 070-749 20 99.

Familjebastu

Vår familjebastu hittar ni på Myrstuguvägen 265 vid tvättstugorna. Denna bokas antingen vi bokningstavlan i 265:an eller via nätet på samma sätt som tvättstugorna bokas. För att kunna boka och använda bastun måste er nyckelbricka laddas på. Detta kostar 500:-, då kan ni använda bastun 10 gånger. De 500:- betalas via er vanliga avgiftsavi för er bostadsrätt. Laddar er bricka gör ni hos Myrstuguservice. Här kan ni också få hjälp med användaruppgifter till bokningssystemet för tvättstugorna om ni saknar det.

Tänk på att boka åtminstone en timme innan ni skall använda den så att det hinner bli varmt och skönt i bastun.

Till tvättstugebokningen

Bordtennis - Myrstugubergets Idrottsförening

Här är det tyvärr tomt =(

Vi jobbar för fullt med att fylla på den sista informationen på webbsidan. Kika tillbaka om några dagar så kommer det finnas på plats.

Boule

BoulebanaVill ni spela boule har föreningen en egen boulebana dit alla medlemmar är välkomna. Ni hittar vår boulebana nedanför radhusen mot Albysjön till. I anslutning till boulebanan finns det även bänkar och sittplatser.

 

Dart - Dartföreningen Ants Hill

Som bergsbo är ni alltid välkomna att besöka bergets högst belägna bystuga, dartföreningen Ants Hill! Här kan ni bl.a. låna pilar och kasta på någon av tavlorna som är tävlingsriktigt uppsatta. För medlemmar finns pubverksamhet.

Medlemsavgiften är 60 kronor. Gäst till medlem kostar 10kr. Minderåriga är välkomna i målsmans sällskap.

Ants Hill har öppet fredagar 20:00 – 23:00 (Tiderna gäller ungefär från början av februari – midsommar och från början av september till mitten av december. Håll utkik på webbsidan eller anslag på området.)

Fotboll

Fotbollsplan

Samla ihop vännerna, grannarna eller familjen och ta en match på vår fotbollsplan. På den lilla läktaren finns det plats för både publiken och hejarklacken – allt som hör en bra fotbollsmatch till.

Lekplats

Lekplats

Vid dalen mitt i området hittar ni föreningens stora fina lekplats. Här finns allt från klätterställningar och gungor till sandlådor och rutschkanor. Perfekt för barnen och kanske till  och med en och annan lekfull förälder.

Snickarbod

För den händige finns vår egen Snickarboa – en lokal utrustad med det mesta som kan tänkas behövas för enklare trä- och snickeriarbeten.

Kontaktpersoner: Christer 070-994 79 94, Börje 070-871 14 11.

Tennis

Tennisplanen är stängd för säsongen. Nätet sätts upp igen när våren och värmen kommer tillbaka till vårt avlånga land.

Tennisplan

 

Hitta till alla våra fritidsaktiviteter

Karta fritidsaktiviteter