I dag satte vi upp ett nytt informationsblad på anslagstavlorna i området. Några saker har postats på hemsidan förut men här är texten i sin helhet, även som PDF.

Information sommar 2021 [pdf]

 

 SOMMAR 2021 
Skolan har slutat och vissa har redan gått på semester. I området blommar det för fullt och barnfamiljer vallfärdar till Vårbybadet eller Gömmaren. Från styrelsen kommer här lite information om vad som händer i föreningen.

Stämman – Glöm inte bort att rösta, varje medlem räknas! Din röst måste lämnas in senast 29/6 och ska alltså lämnas i brevlådan vid Myrstuguservice.

Takbyten – Arbetet med takbyten löper på. Planen är att alla radhustak ska vara bytta 2023. Detta är ett av de större projekten föreningen genomfört. Anledningen är dels att takens tekniska livslängd är slut men även att det vid varje större regn varit många och omfattande vattenskador vilka medfört höga kostnader för föreningen. Konstruktionen stärks, brandskyddet blir bättre och fasaden säkras också mot råttor och möss. En investering för framtiden!

Grillplats – Efter förslag från boende finns nu en fast grillplats vid fotbollsplanens kortsida. Fritidskommitéen kommer hålla en formell invigning senare i sommar men självklart går det bra att använda grillen nu. Kom ihåg att plocka med skräpet hem bara!

Övriga projekt – Interspol genomför på uppdrag av styrelsen stamspolning i hela området och Måleriallsvenskan målar fönster på MV 355, 357, 359, 365. I bägge fallen aviseras boende direkt. Hissen i MV 231 byts med start v. 31.

Hänsyn – När det är varmt flyttar vi gärna ut i trädgårdar och på balkonger och är ute senare än vanligt. Men kom ihåg att nattro gäller efter 22:00 (gällen även lekpark och fotbollsplan) och att visa dina grannar hänsyn oavsett tid på dygnet. 

Uthyrningslokaler – Givet att rekommendationerna lättar som planerat så öppnar uthyrningslokalerna igen fr.o.m. 1 juli. Självklart måste gällande rekommendationer alltid följas. Boka gärna via hemsidan www.brfmalarblick.se 

Ni som kan, håll gärna koll på hemsidan även i sommar för nyheter och resultat från stämman.

Till sist vill vi i styrelsen önska en SKÖN SOMMAR!